Overland Adventures logo - white version
Search

Reizen met een dakkoffer op je auto,
dat is comfortabel genieten in alle vrijheid

Heb je geen dakdragers?

Geen probleem, ook daar kunnen we je bij ontzorgen.
Bekijk de extra optie tijdens het boeken.

Of kies meteen voor een trekhaakkoffer.
Makkelijk bereikbaar én je dak blijft vrij.

Onze "geen gedoe" belofte

We staan je met plezier bij met raad en daad.
Bij ons geen gedoe met stokken en ingewikkelde plannen.
Enkel top materiaal, uiterst simpel geopend en zo terug ingepakt.

Bekijk ons aanbod, de beschikbaarheid & BOEK direct

Op dinsdag, zondag en feestdagen zijn geen installaties mogelijk

(*) Kortingen wordt automatisch verrekend in de prijzen getoond door de beschikbaarheidskalender.
(**) Iets meer flexibiliteit nodig? We helpen je graag aan een goede oplossing!

Stéphanie M.
Stéphanie M.
Lees verder
Nous avons loué cet été une tente de toit. Nous avons reçu beaucoup d’informations et de conseils lors de la location. Lors de la pause de la tente sur le véhicule, Dean a pris toutes les précautions pour fixer la tente tout en protégeant au maximum les barres de toit. La tente était nouvelle ainsi que le reste du matériel que nous avons loué. Grâce à ce type de vacances nous avons pu découvrir plusieurs régions et nous avons pu découvrir de magnifiques endroits. Encore merci à Dean et à Lien ! Expérience à renouveler ! Il mérite une 6 étoile !
Frank S.
Frank S.
Lees verder
Wij huurden last-minute de hardtop James Baroud Space. Degelijke daktent, fijne verhuurders ; verliep erg vlot en flexibel. Gezien de hoogte van onze auto en onze 1.85m metende pubers, zouden we volgende keer wellicht een I-Kamper overwegen met iets meer ruimte. We hebben genoten in Saksisch Zwitserland !
Natasha C.
Natasha C.
Lees verder
Wij huurden de ikamper 4 personen tent om als een soort road trip naar Oostenrijk te rijden en dus de reis naar daar in stukjes te kunnen opsplitsen. Wat een heerlijke ervaring. In 10 minuutjes opgesteld, comfort en avontuur in 1. Lien en Dean zijn zo klantvriendelijk, flexibel en enthousiast. Het plaatsen van de tent ging vlot en snel. Ik kan niet wachten om andere daktenten uit te proberen! Aanrader!
Dré V.B.
Dré V.B.
Lees verder
Top service door ervaringsdeskundigen in overland kamperen! We kopen voor de iKamper 2.0, perfect en met veel zorg door Dean gemonteerd op onze VW Amarok. Na een paar weken rondtrekken door Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk - onder alle weersomstandigheden van stormweer tot heerlijk zonnig zomerweer met zwoele nachten, zijn we meer dan ooit overtuigd dat Dean en Lien ons het beste advies hebben gegeven. We hebben bij de iKamper ook de voortent bijgenomen, die tijdens enkele dagen kamperen in de bergen bijzonder goed van pas is gekomen. Opzetten en dichtplooien van de iKamper daktent is zoals beloofd een fluitje van een cent! Overlanden?? slechts één adres: Overland Adventures in Oedelem bij Brugge!! Bedankt Lien & Dean!!!
Guy V.D.S
Guy V.D.S
Lees verder
Prima materiaal, veel in stock, snelle en correcte montage, en goede oplossing voor speciale gevallen. (in mijn geval een rolkooi)
An-Sofie DR
An-Sofie DR
Lees verder
We huurden in augustus 2022 een daktent bij Overland Adventures. Ze hebben een uitgebreide toonzaal waar we de daktenten in konden (om te kijken wat ruim genoeg was voor ons en onze anderhalfjarige spruit). We werden hartelijk ontvangen en kregen uitgebreid uitleg. Hier maken ze echt tijd voor (potentiële) klanten. Toen bleek dat de tent die we wouden niet meer beschikbaar was, hebben ze zelfs een extra exemplaar aan het gamma toegevoegd zodat we toch op reis konden. Wat een service! We kregen veel tips en advies. We namen er het kampeerpakket bij, heel handig! Zo moesten we zelf niet aan tafel, stoelen, eetgerei, ... denken. Het ophalen en plaatsen van de tent ging heel vlot. Alsook de communicatie per mail en whatsapp. Terwijl we in Frankrijk verbleven konden we hen vlot bereiken met onze vragen. Het (opnieuw) afleveren van de tent verliep volgens hetzelfde elan. Wij zijn ongelofelijk tevreden over het materiaal, de service maar bovenal over de klantvriendelijkheid! Zou dit bedrijf zonder twijfel aanraden.
Astrid D
Astrid D
Lees verder
Tijdens de herfstvakantie huurden wij een daktent bij Overland Adventures. De service was super: duidelijke uitleg, mail met handige tips, vriendelijke communicatie, flexibel,... Echt een aanrader om een daktent te huren bij hen! Daktent is zeer eenvoudig open en dicht te doen ( als meisje alleen)
Previous
Next

Praktisch

Minimumleeftijd 18 jaar én in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B

  • Respecteer de maximale toegelaten belasting. Dit zowel van de dakkoffers, als van het dak van uw wagen.
  • Respecteer tevens de maximale snelheid opgegeven volgens de constructeur van de dakkoffer.
  • Waarborg dakkoffer: €100

De waarborg dient betaald te worden 2 weken voor vertrek, en wordt terugbetaald binnen de 2 weken na het terugbrengen van de dakkoffer, sleutel en eventueel andere gehuurde artikelen indien deze in dezelfde staat worden teruggeven zoals bij aanvang van de overeenkomst.

Dit gebeurt via overschrijving.

Bij het laattijdig terugbrengen van de dakkoffer en z’n accessoires wordt 400 euro/dag aangerekend. Terugbrengen gebeurt vóór 11u (tenzij anders afgesproken).

Minimum 50% van de huurprijs moet binnen de week na reservatie betaald worden.

Het resterende bedrag vragen we minimum 14 kalenderdagen voorafgaand het vertrek overgeschreven te hebben samen met de waarborg.

Via mail kan je annuleren:

Tot 60 kalenderdagen voor vertrek: gratis annulatie

Vanaf 59 kalenderdagen tot 15 dagen voor vertrek: 50% van de huursom

Vanaf 14 kalenderdagen voor vertrek: 100% van de huursom

Tip: sluit een annulatieverzekering af bij uw makelaar

Dakkoffers en alle mogelijke accessoires zijn niet verzekerd via de verhuurder, maar vallen onder de eigen verzekering (u kunt via uw familiale verzekering een toevoeging laten opnemen « verzekering voor gehuurde goederen »). Dit geldt tevens ook voor schade aan objecten van huurder of derden die veroorzaakt wordt door het gebruik of installatie van de gehuurde dakkoffer.

Nog een vraag? Stuur ons een berichtje!