Overland Adventures logo - white version

4X4 RANGER MET DAKTENT
VANAF €120/NACHT (*)

DAKTENTEN HUREN
VANAF €189/WEEK (*)

DAKKOFFER / TREKHAAKKOFFER
HUREN VANAF €10/NACHT (*)

Korting bij langer huren! (*)

1 week = 5% | 2 weken = 8% | 3 weken = 10% | 4 weken = 12%

"Geen Gedoe" Belofte

Bij ons geen gedoe met stokken en ingewikkelde plannen. Neen, top materiaal, uiterst simpel geopend en zo terug ingepakt.

Wij Voorzien de UITRUSTING!

Heb je geen kampeeruitrusting? Geen probleem! Huur één van onze volledige uitgeruste voertuigen, of een kampeerpakket bij je daktent. Je hoeft enkel nog je kledij mee te brengen!

Thijs V.
Thijs V.
Lees verder
Top service! Veel uitleg en hulp waar nodig. Je merkt het dat ze dit doen met een passie! Ik denk dat we nooit ergens anders nog huren!
Bart V.
Bart V.
Lees verder
In augustus 2022 heb ik met 2 superpubers de Ford Ranger met daktent voor 19 dagen gehuurd. Ik zou niet weten wat er beter had gekund: begrip voor vragen, dudelijke antwoorden (vooraf en tijdens de reis), goede tips en uitleg, en gewoon gezellig. Ook auto en in- & opgebouwd materiaal functioneerde prima, en alles is dagelijks en intensief gebruikt. Absolute aanrader om hier je spullen te huren.
Denise V.
Denise V.
Lees verder
Wat een avontuur! Helaas komt aan alles weer een eind, dus heb ik t tentje weer ingeleverd en gaan we weer richting huis! Thanks @overland_adventures.eu voor de service en huur van deze daktent!
An-Sofie D
An-Sofie D
Lees verder
We huurden in augustus 2022 een daktent bij Overland Adventures. Ze hebben een uitgebreide toonzaal waar we de daktenten in konden (om te kijken wat ruim genoeg was voor ons en onze anderhalfjarige spruit). We werden hartelijk ontvangen en kregen uitgebreid uitleg. Hier maken ze echt tijd voor (potentiële) klanten. Toen bleek dat de tent die we wouden niet meer beschikbaar was, hebben ze zelfs een extra exemplaar aan het gamma toegevoegd zodat we toch op reis konden. Wat een service! We kregen veel tips en advies. We namen er het kampeerpakket bij, heel handig! Zo moesten we zelf niet aan tafel, stoelen, eetgerei, ... denken. Het ophalen en plaatsen van de tent ging heel vlot. Alsook de communicatie per mail en whatsapp. Terwijl we in Frankrijk verbleven konden we hen vlot bereiken met onze vragen. Het (opnieuw) afleveren van de tent verliep volgens hetzelfde elan. Wij zijn ongelofelijk tevreden over het materiaal, de service maar bovenal over de klantvriendelijkheid! Zou dit bedrijf zonder twijfel aanraden.
Astrid D.
Astrid D.
Lees verder
Tijdens de herfstvakantie huurden wij een daktent bij Overland Adventures. De service was super: duidelijke uitleg, mail met handige tips, vriendelijke communicatie, flexibel,... Echt een aanrader om een daktent te huren bij hen! Daktent is zeer eenvoudig open en dicht te doen ( als meisje alleen).
Christian V.
Christian V.
Lees verder
Topbedrijf met heerlijke auto's en echt aandacht voor de klant. Fantastische roadtrip in Schotland gehad met de Ranger. Wij komen terug!
Sylvie V.
Sylvie V.
Lees verder
Topteam! Zowel via messenger als ter plaatse heel goed te woord en daad gestaan. Heel wat tips meegekregen en vooral heel veel goesting gekregen om opnieuw te gaan Overlanden. Ben je op zoek naar daktent, camper, dakrails, batterijen en / of veel meer, ga dan zeker even bij Overland Adventures kijken! Je zal zal niet teleurgesteld zijn.
Previous
Next

Bekijk ons aanbod, de beschikbaarheid & BOEK direct

voor daktenten: selecteer minstens 7 nachten, startende van een maandag, vrijdag of zaterdag aub (**)

(*) Kortingen wordt automatisch verrekend in de prijzen getoond door de beschikbaarheidskalender.
De minimum huurtijd is steeds 7 nachten.
(**) Iets meer flexibiliteit nodig? We helpen je graag aan een goede oplossing!