Gratis verzending
vanaf €149

FORD NUGGET CAMPERVANS: VANAF €120/NACHT (*)

4X4 RANGER MET DAKTENT: VANAF €120/NACHT (*)

DAKTENTEN HUREN: VANAF €189/WEEK (*)

Korting bij langer huren! (*)

1 week = 5% | 2 weken = 8% | 3 weken = 10% | 4 weken = 12%

"Geen Gedoe" Belofte

Bij ons geen gedoe met stokken en ingewikkelde plannen. Neen, top materiaal, uiterst simpel geopend en zo terug ingepakt.

Wij Voorzien de UITRUSTING!

Heb je geen kampeeruitrusting? Geen probleem! Huur één van onze volledige uitgeruste voertuigen, of een kampeerpakket bij je daktent. Je hoeft enkel nog je kledij mee te brengen!

Stéphanie M.
Stéphanie M.
Read More
Nous avons loué cet été une tente de toit. Nous avons reçu beaucoup d’informations et de conseils lors de la location. Lors de la pause de la tente sur le véhicule, Dean a pris toutes les précautions pour fixer la tente tout en protégeant au maximum les barres de toit. La tente était nouvelle ainsi que le reste du matériel que nous avons loué. Grâce à ce type de vacances nous avons pu découvrir plusieurs régions et nous avons pu découvrir de magnifiques endroits. Encore merci à Dean et à Lien ! Expérience à renouveler ! Il mérite une 6 étoile !
Melanie D
Melanie D
Read More
Deze zomer hebben we een last-minute tripje naar het Zwarte Woud vastgelegd met de Ranger van Overland Adventures en zeker eentje om niet snel te vergeten! Een zalige 4x4 voorzien van al het nodige om er even op uit te trekken. Ons zoontje van 5 was fan!! En wij ook 😉 Thanks voor de topservice en zeker tot snel nog eens!
Kim H.
Kim H.
Read More
Lien en Dean zijn een koppel bruisend van enthousiasme en geven echt goesting om er met de campervan op uit te trekken. Ik ging er een kleine week op uit met de Ford Nugget en na dag één had ik zin om nooit meer terug te keren. Het is zo’n feest om met een compacte woning op wielen onderweg te zijn! Zelfs in je eentje voelt het allemaal zo moeiteloos en je hebt werkelijk alles binnen handbereik wat je nodig hebt om een trip in de natuur bijzonder te maken. xxx Kim
Natasha C.
Natasha C.
Read More
Wij huurden de ikamper 4 personen tent om als een soort road trip naar Oostenrijk te rijden en dus de reis naar daar in stukjes te kunnen opsplitsen. Wat een heerlijke ervaring. In 10 minuutjes opgesteld, comfort en avontuur in 1. Lien en Dean zijn zo klantvriendelijk, flexibel en enthousiast. Het plaatsen van de tent ging vlot en snel. Ik kan niet wachten om andere daktenten uit te proberen! Aanrader!
Frank S.
Frank S.
Read More
Wij huurden last-minute de hardtop James Baroud Space. Degelijke daktent, fijne verhuurders ; verliep erg vlot en flexibel. Gezien de hoogte van onze auto en onze 1.85m metende pubers, zouden we volgende keer wellicht een I-Kamper overwegen met iets meer ruimte. We hebben genoten in Saksisch Zwitserland !
Frederic D
Frederic D
Read More
Lien het was een fantastisch avontuur! Alles is bij de hand om te koken on the road. De uitschuifbare keuken ontbreekt aan niets en is super praktisch. Het is vooral het buiten leven in de natuur, dat je een gevoel van vrijheid geeft. Alsook de daktent kan je heel snel openen en weer sluiten, maakt het alleen maar veel gemakkelijker.
Dré V.B.
Dré V.B.
Read More
Top service door ervaringsdeskundigen in overland kamperen! We kopen voor de iKamper 2.0, perfect en met veel zorg door Dean gemonteerd op onze VW Amarok. Na een paar weken rondtrekken door Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk - onder alle weersomstandigheden van stormweer tot heerlijk zonnig zomerweer met zwoele nachten, zijn we meer dan ooit overtuigd dat Dean en Lien ons het beste advies hebben gegeven. We hebben bij de iKamper ook de voortent bijgenomen, die tijdens enkele dagen kamperen in de bergen bijzonder goed van pas is gekomen. Opzetten en dichtplooien van de iKamper daktent is zoals beloofd een fluitje van een cent! Overlanden?? slechts één adres: Overland Adventures in Oedelem bij Brugge!! Bedankt Lien & Dean!!!
Ellen VDB
Ellen VDB
Read More
Wat een ONGELOFELIJKE ervaring! Overland Adventures is FANTASTISCH! Uiterst professioneel en behulpzaam. We hebben een geweldige tocht achter de rug met ons gezin. De 4X4 reed zalig en de daktent was enorm comfortabel met 2 volwassenen en 2 tieners. Ons mag je nog verwachten!!!
Corné
Corné
Read More
Wauw, wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Road trip naar en door Normandië. Prachtig gebied en zeer geschikt voor een vakantie met de campervan. De campervan was super, mooie bus om mee rond te touren. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de bus. Een avontuurlijke en unieke ervaring. Zeker aan te raden. De service was top, zeer toegankelijk en vriendelijk. Met vriendelijke groet, Corné & Nadine
Menno DW
Menno DW
Read More
De camper is echt heel fijn en helemaal top, we hebben hem al op mooie plekjes gebracht 🙂
Previous
Next

Bekijk ons aanbod, de beschikbaarheid & BOEK direct

voor daktenten: selecteer minstens 7 nachten, startende van een maandag, vrijdag of zaterdag aub (**)

(*) Kortingen wordt automatisch verrekend in de prijzen getoond door de beschikbaarheidskalender.
De minimum huurtijd is steeds 7 nachten.
(**) Iets meer flexibiliteit nodig? We helpen je graag aan een goede oplossing!