Overland Adventures logo - white version

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken. Er is geweldig veel moois te beleven dichtbij

Reisgids Vlaanderen

Op zoek naar inspiratie om op avontuur te gaan in ons eigen Vlaanderen? Onze reisgids staat vol leuke avontuurlijke tips. We selecteerden meer dan 15 leuke uitjes om te combineren naar believen.

We hebben een selectie gemaakt van originele toffe activiteiten voor jong en oud. Daarnaast staat Vlaanderen uiteraard bekend voor de vele leuke wandel- en fietsroutes. Check onze apps voor meer inspiratie

ONZE FAVORIETE kampeer ERVARINGEN

4X4 RANGER MET DAKTENT: VANAF €120/NACHT (*)

DAKTENTEN HUREN: VANAF €189/WEEK (*)

Wanderlog

Beschikbaar via:

De "Wanderlog" App

Goed begonnen is half gewonnen, niet?

Wij kozen om onze reisgidsen aan te bieden via Wanderlog. Het is een heel gebruiksvriendelijke oplossing die je eenvoudig laat plannen. Of gewoon ook als bron van inspiratie kan dienen.

Op Wanderlog kun je de kaart samen met je plannen zien op zowel de website als de app, zodat je gemakkelijk plaatsen kan reorganiseren om de reistijd te minimaliseren en het plezier te maximaliseren! Secties zijn kleurgecodeerd zodat je snel kunt zien welke plaatsen verbonden zijn met welke secties op de kaart. En helemaal leuk is dat het synchroniseert in real-time waardoor het gemakkelijk is te delen met anderen. Bovendien is het een volledig gratis oplossing!